ZFXiSwap2

0
2017

Any symbol Bid, LastDayDiff(% or pip), Spread, Swap, Hi-Lo Today, Hi-Lo Week, Hi-Lo Mounth view to separate window.

The symbols must be included in the list.

 

MT4 indikator Undeur – Parentah

ZFXiSwap2 is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

ZFXiSwap2 provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install ZFXiSwap2.mq4?

  • Download ZFXiSwap2.mq4
  • Copy ZFXiSwap2.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on ZFXiSwap2.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator ZFXiSwap2.mq4 is available on your Chart

How to remove ZFXiSwap2.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

MT4 Indikator Lagu di handap:

ZFXiSwap2

NINGGALkeun Balesan

Punten lebetkeun koméntar anjeun!
Punten lebetkeun nami anjeun di dieu