Yet another MA Angle counting

0
2332

An alternative version for counting MA Angle. Assisted by ATR. May exceed 90 and -90 degree.

 

MT4 indikator Undeur – Parentah

Yet another MA Angle counting is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transform data sajarah akumulasi.

Yet another MA Angle counting provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install Yet another MA Angle counting.mq4?

  • Download Yet another MA Angle counting.mq4
  • Copy Yet another MA Angle counting.mq4 to your Metatrader Directory / para ahli / indikator /
  • Mimitian atawa ngabalikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe di mana Anjeun hoyong uji indikator Anjeun
  • Neangan “Indikator Adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on Yet another MA Angle counting.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart hiji
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator Yet another MA Angle counting.mq4 is available on your Chart

How to remove Yet another MA Angle counting.mq4 from your Metatrader 4 Grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu indikator dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Klik katuhu kana Bagan nu
  • “Daptar Indikator”
  • Pilih indikator sareng mupus

MT4 Indikator Lagu di handap:

Yet another MA Angle counting

sasdasdasdasd
Tulisan saméméhnaGG-RiverFlow
Tulisan salajengnaGG-RSI-CCI

NINGGALkeun Balesan

Punten lebetkeun koméntar anjeun!
Punten lebetkeun nami anjeun di dieu