Wednesday, August 10, 2022
sasdasdasdasd
НасловнаИндикатори MT4Создадена од страна на Роналд добитниците

Создадена од страна на Роналд добитниците

Author: Ronald Verwer / ROVERCOM

Indicator Created by Ronald Verwer.

 

MT4 Индикатор за преземање – Упатство

[која нема целни линии] која нема целни линии 4 (MT4) индикатор и суштината на forex индикатор е да се трансформира акумулираните податоци историја.

[која нема целни линии] која нема целни линии.

Врз основа на оваа информација, трговците може да се претпостави понатамошно движење на цените и да се приспособат својата стратегија за тоа.

која нема целни линии [која нема целни линии].која нема целни линии?

 • која нема целни линии [која нема целни линии].која нема целни линии
 • која нема целни линии [која нема целни линии].која нема целни линии / експерти / индикатори /
 • Започнете и рестартирајте го вашиот Metatrader клиентот
 • Изберете табелата и временска рамка каде што сакате да ги тестираат вашите индикатор
 • Барај “Прилагодено Индикатори” во вашиот Навигатор претежно во вашата Metatrader клиентот
 • која нема целни линии [која нема целни линии].која нема целни линии
 • Прикачи на графикон
 • Изменете ги прилагодувањата или притиснете OK
 • која нема целни линии [која нема целни линии].која нема целни линии

која нема целни линии [која нема целни линии].која нема целни линии 4 Графикон?

 • Изберете ја табелата каде што е показател работи во вашиот Metatrader клиентот
 • Десен клик во табелата
 • “Индикатори листа”
 • Изберете го индикаторот и избришете

Индикатори MT4 Преземете подолу:

Создадена од страна на Роналд добитниците

Претходна статијаRenko в1
Следна статијакоја нема целни линии
ПОВРЗАНИ АРТИЦИ

MarketHoursShade v01

Старци безбедна зона

која нема целни линии

ОСТАВЕТЕ ОДГОВОР

Ве молиме, внесете го вашиот коментар!
Внесете го вашето име тука

- која нема целни линии -

која нема целни линии

MarketHoursShade v01

Старци безбедна зона

која нема целни линии

која нема целни линии