Sunday, November 28, 2021
sasdasdasdasd
Homepratondho MT4Chaikin's Volatility (2 lines)

Chaikin’s Volatility (2 lines)

Chaikin’s Volatility (2 lines) indicator.

 

MT4 Indikator Download – Instructions

[judhul kirim] yaiku Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

[judhul kirim] nyedhiyakake kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem keanehan lan pola ing dinamika rega sing ora bisa dideleng saka mripat.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Carane nginstal [judhul kirim].mq4?

  • Download [judhul kirim].mq4
  • Salin [judhul kirim].mq4 menyang Direktori Metatrader sampeyan / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik tengen ing [judhul kirim].mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator [judhul kirim].mq4 kasedhiya ing Chart sampeyan

Carane mbusak [judhul kirim].mq4 saka Metatrader sampeyan 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

MT4 pratondho Download ngisor iki:

Chaikin’s Volatility (2 lines)

artikel sadurungeColor Stochastic
artikel NextStodiv
Artikel RELATED

Ninggalake a Reply

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

- Pariwara -

Paling Popular

MarketHoursShade v01

Pinituwa Zone Aman

Pivot Saben Dina

Komentar Anyar