Bid View

0
3856

Another version of a recommended indicator.

Parameters:

extern bool Bid_Colors=True;
extern string FontType=Sans MS”;
extern color ColorHeading= Gainsboro ;
extern color ColorValue=CadetBlue;
extern int TimeFrame =1440;
extern int Trend_Bars=10;
extern bool show.Trend=true ;
extern int price.x.offset= 50;
extern int price.y.offset= 10;

 

MT4 Indikator Download – Instructions

Bid View is a Metatrader 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex kanggo ndandani data sajarah nambah.

Bid View provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

How to install Bid View.mq4?

  • Download Bid View.mq4
  • Copy Bid View.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / pratondho /
  • Miwiti utawa miwiti maneh MetaTrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan Timeframe ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • Search “Pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Right click on Bid View.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indicator Bid View.mq4 is available on your Chart

How to remove Bid View.mq4 from your Metatrader 4 Dina rata-rata?

  • Pilih Chart where is Indikator mlaku ing MetaTrader Klien Panjenengan
  • Klik-tengen menyang Chart ing
  • “Dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

MT4 pratondho Download ngisor iki:

Bid View

sasdasdasdasd
artikel sadurungeCustomCandle
artikel NextBreakOut Panca eagle

Ninggalake a Reply

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene